Среща с бизнеса в Бяла Слатина

Нещо прекрасно от цялата необятна дейност на сдружение “Първи юни”. Благодарим на хората, които са с нас! В това и във всичко останало, което правим!!!

Изказваме своята голяма благодарност към учениците от ПГО “Елисавета Багряна” – Валентина Николаева, Мария Дикова, Люси Найденова и Милена Николоваа, техните учители – Рая Атанасова и Пепа Дамянова, ръководството на гимназията – Марианела Симова и Румен Костов, за чудесната украса и прекрасните ястия, които приготвиха за срещата с бизнеса в Бяла Слатина. Благодарим на активните членове на Дарителския съвет на Фонда в Бяла Слатина – Данаил Иванов, Светлина Берова, Ирена Янкова, Силвия Маринова, Цоко Дановски, които за пореден път разказаха за каузата и дарителската инициатива. Благодарим на гостите, които се отзоваха на поканата ни във вчерашния голям и светъл празничен ден – Денят на Светите братя Кирил и Методий, да бъдат с нас. Благодарим от сърце на инж. Иво Цветков – Кмет на Община Бяла Слатина за това, че отново заяви своята безрезервна подкрепа към каузата. Благодарим и на Марио Беров, който направи невероятен жест към иницативата! Със събраните средства по време на срещата сумата в сметката на Фонда вече възлиза на 9434,77 лв. През септември ще бъде обявена сесия за кандидатстване с малки проекти и идеи пред Фонда, свързани с детско развитие и образование.

Включете се и вие! Може да дарите по банкова сметка BG81IABG74941055148904 или в офиса на сдружение “Първи юни” – Бяла Слатина, ул. Климент Охридски № 30.

©2013 H.E.L.P. All rights reserved. Theme Designed By Themebazaar

User Login