Заедно в общността през Ноември

Акцент в работата ни с децата – потребители по проект „Заедно в общността”, през месец ноември е подготовката на материали за провеждане на благотворителен базар, който ще се състои на втори декември като част от програмата на Вечер на дарителите 2016.

Проектът, финансиран от Фонд „Социална закрила” към Министерство на труда и социалната политика, ще приключи в края на декември 2016 г., но с това няма да спре работата ни в подкрепа на деца и младежи със затруднения.

През декември предстои да проведем Заключителна конференция, на която ще представим дейностите и постигнатите резултати по проекта.

В процес на подготовка е Коледно парти за децата и младежите, което и тази година ще е забавно и пълно с игри и изненади!!!


Logo_FSZПроект „Заедно в общността” се изпълнява от сдружение „Първи юни” с финансовата подкрепа на Фонд „Социална закрила” към Министерство на труда и социалната политика, 
Договор № РД04-112/12.07.2016 г.

Facebook

Включете се с дарение!

Можете да подпомогнете дейността на Фонд "Участвам - дарявям - променям" - Бяла Слатина" като дарите средства през PayPal или ePay.bg или по банкова сметка

BG81IABG74941055148904

Интернешънъл Асет Банк
 


Дарете през ePay

 

Сдружение Първи Юни. Всички права запазени. ©2016

User Login