Дарения

Включете се и вие!
Фонд „Участвам – дарявам – променям” – Бяла Слатина” е създаден през 2015 г. Неговата цел е да събира хора, идеи и средства, за да променяме реалността, в която живеем. През 2015, 2016 и 2017 г. набраните средства във Фонда ще се изразходват за реализиране на идеи и инициативи за детско развитие и образование, определени като най-важни за хората в община Бяла Слатина.

Ако искате да дарите средства, материали, труд, време или друго, каквото считате, че може да промени живота на децата в община Бяла Слатина, не се колебайте да ни потърсите на телефон 0893 654914 и/или 0893 651192, както и в офиса на сдружение “Първи юни” в Бяла Слатина, ул. Климент Охридски № 30. Своето дарение за Фонда може да направите лично, по банкова сметка, както и чрез системите E-pay и Pay Pal.

Средствата се внасят по сметка на Фонда, която се управлява от Председателя на Обществения съвет на Фонда и Председателя на сдружение „Първи юни”, съгласно взетите решения от Обществения съвет и Правилника за организация и дейността на Фонда. Целият правилник може да откриете в секция „Ресурси” – Полезно за колеги.

За всяко прието от Фонда дарение Сдружение „Първи юни“ издава свидетелство за дарение и предоставя на дарителя всички необходими документи, удостоверяващи направеното дарение, съобразно българското законодателство.

Новини за каузата може да научавате на ФБ страницата “Аз дарявам, за да променям” 

©2013 H.E.L.P. All rights reserved. Theme Designed By Themebazaar

User Login