Дарения

Включете се и вие!
Фонд „Участвам – дарявам – променям” – Бяла Слатина” е създаден през 2015 г. Неговата цел е да събира хора, идеи и средства, за да променяме реалността, в която живеем. През 2015, 2016 и 2017 г. набраните средства във Фонда ще се изразходват за реализиране на идеи и инициативи за детско развитие и образование, определени като най-важни за хората в община Бяла Слатина.

Ако искате да дарите средства, материали, труд, време или друго, каквото считате, че може да промени живота на децата в община Бяла Слатина, не се колебайте да ни потърсите на телефон 0893 654914 и/или 0893 651192, както и в офиса на сдружение “Първи юни” в Бяла Слатина, ул. Климент Охридски № 30. Своето дарение за Фонда може да направите лично, по банкова сметка, както и чрез системите E-pay и Pay Pal.

Средствата се внасят по сметка на Фонда, която се управлява от Председателя на Обществения съвет на Фонда и Председателя на сдружение „Първи юни”, съгласно взетите решения от Обществения съвет и Правилника за организация и дейността на Фонда. Целият правилник може да откриете в секция „Ресурси” – Полезно за колеги.

За всяко прието от Фонда дарение Сдружение „Първи юни“ издава свидетелство за дарение и предоставя на дарителя всички необходими документи, удостоверяващи направеното дарение, съобразно българското законодателство.

Новини за каузата може да научавате на ФБ страницата “Аз дарявам, за да променям” 

Как

Можете да подпомогнете дейността на Фонд "Участвам - дарявам - променям" - Бяла Слатина" като дарите средства през PayPal или ePay.bg или по банкова сметка

BG81IABG74941055148904

Интернешънъл Асет Банк
 


Дарете през ePay

 

Сдружение Първи Юни. Всички права запазени. ©2016

User Login